Piperea: Norvegia, țară cu 87% acoperire vakseenală, explodează cazurile de infectare.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheoghe Piperea anunță că în Norvegia cazurile de infectare explodează. Norvegia înregistrază +1.762 cazuri noi pe data de 12.11.2021 și 2 decese. Conform informațiilor oficiale, doar 77% din populația Norvegiei este vaccinată.

,,În Norvegia, țară cu 87% acoperire vakseenală, explodează cazurile de infectare. Ca măsură de prevenție a răspândurii agentului patogen, se introduce pașaportul korona.

Va fi doar pentru cei cu minim trei doze. Cei cu “doar” două doze și care dețin acum pașapprtul “verde” sunt degradați. Nu vor mai avea “libertăți”.

Citește și: Seful OMS: ,,Nicio ţară nu poate să iasă din pandemie pur şi simplu prin vaccinare”

Inteligent.

Și conform cu “teoria conspirației”, după care, cu fiecare val și fiecare doză nouă, de “consolidare”, statul îți va lua “libertatea” și ți-o va reda cu condiția să maiiai o doză. Și, în curând, dozele nu vor mai fi “gratuite”.”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

Citește și: Piperea o dinamitează pe Kovesi: Ar trebui declanșate procedurile de revocare de urgență

Germania este o altă țară cu un grad mare de vaccinare, 69%, si înregistrează aproximativ 50,000 de cazuri de câteva zile.

2 comentarii la „Piperea: Norvegia, țară cu 87% acoperire vakseenală, explodează cazurile de infectare.

 • noiembrie 14, 2021 la 2:01 pm
  Permalink

  Oameni buni acești conducători ai tarii noastre au uitat ca exista dumnezeu, asta este prima cerere a lui dumnezeu toti care trebuiesc sa meargă la domnul vor merge. Nimeni nu va murii dacă dumnezeu nu dorește asta. Cei vaccinati fără vrerea lor îmbolnăvesc pe capete pe ceilalți. Nu trebui să consemnăm la moarte nevaccinatii, poate ei sunt sănătoși de ce trebuiesc obligati. Viata a dat o dumnezeu nu guvernele UE sau ale româniei, murim cand vrea dumnezeu. Asa scrie la carte vor veni vremuri grele pentru oameni. Eu as propune parlamentarilor sa ne scoată în fața plutonului de executie sa termine cu noi ca doar atât lea mai rămas sa faca.

  Răspunde
 • noiembrie 14, 2021 la 3:07 pm
  Permalink

  CE INCREDERE SA AI IN STATUL CARE SPUNE , CA AI LIBERTATEA DE A ALEGE SA TA VACCINEZI SAU NU , DAR DACA NU ATUNCI NU MAI AI ANUMITE DREPTURI ! DACA ESTRE SPRE BINELE MEU , DE CE PIERD DREPTURI ! ESTE IN FAZA EXPERIMENTALA PANA IN 2023 , DAR SUNT OBLIGAT SA-L IAU ! CE SE POATE FACE SPRE A EVITA CONTAMINAREA ? EU SI SOTIA DIN APRILIE 2020 LUAM O LIMONADA FIERBINTE ” 1/2 ASPIRINA TAMPONATA DIZOLVATA , IN PUTINA APA , CU O LINGURA DE ZEAMA DE LAMAIE SI 150 ml , APA FIERBINTE ” ! VIRUSUL STA MAXIM 4 ZILE IN CAVITATEA BUCALA , DECI LUAM DIN 3 IN 3 ZILE LIMONADA ! SPER SA VA FIE FOLOS ! INFORMATIA AM PRIMIT-O DIN 5 SURSE DIFERITE CE NU SE CUNOSC !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *