Social

Piperea, sfat pentru români: Contestaţi facturile mari la ANPC sau în justiţie, nu așteptați statul să rezolve problema.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea le oferă sfaturi utile românilor care se trezesc cu facturi exagerat de mari la utilități, informează dcnews, conform Agerpres.

,,Faceţi plângeri, cât mai multe posibil, la ANPC şi la Consiliul Concurenţei, pentru că ceea ce se întâmplă sunt practici anticoncurenţiale, monopoliste, vi se impun nişte preţuri excesive, care vă ruinează. Acest lucru este un fapt anticoncurenţial, conform legislaţiei în materie de concurenţă.

Citește și: Judecătoarea Adriana Stoicescu: Ce se petrece acum depășește capacitatea mea de întelegere…

Nu vă răspunde ANPC în timp util, nu vă răspunde Consiliul Concurenţei, bombardaţi-i cu zeci de mii de astfel de petiţii şi la un moment dat cineva în Parlament va sesiza acest lucru şi va lua măsuri, va putea spre exemplu să decidă demiterea întregului Consiliu al Concurenţei pentru inacţiune.”, a spus Piperea.

Citește și: Florin Zamfirescu: M-am păcălit când l-am votat pe Klaus Iohannis. A ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara.

,,Dacă e vorba de o masă mare de oameni nemulţumită, nu ai cum să ignori acest lucru

,,Pentru că, dacă e vorba de o masă mare de oameni nemulţumită, nu ai cum să ignori acest lucru. Şi factorul politic, dacă va vedea că este un fluviu de astfel de reclamaţii, va sesiza în sfârşit că este o problemă şi că se poate reglementa situaţia în baza legii actuale”, a spus Piperea, într-o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *