PNL, scut în fața inculpaților Chirica și Alexe. Orban: Funcțiile sunt rezultate în urma unor alegeri.

Distribuie:
Sursa photo: Facebook.

Ludovic Orban, președintele PNL, apără funcțiile deținute de Mihai Chirica și Costel Alexe, după ce au fost inculpați în dosare grele: ,,Funcțiile administrative sunt rezultate în urma unor alegeri.”, a spus acesta.

Citește și: Primarul Nicușor Dan taie ajutorul pentru adulții cu dizabilități de la 500lei/lună la 250lei/lună.

„Vom lua act de suspendarea celor doi din toate pozițiile deținute în partid. Noi nu putem avea o altă poziție legată de funcțiile administrative. Funcțiile administrative sunt rezultate în urma unor alegeri care au fost făcute de cetățeni. Numai funcțiile politice pot fi afectate prin decizia partidului. Noi deja am și luat decizia, am și anunțat că se suspendă din funcțiile deținute până la finalul procesului”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Din Grânarul Europei am ajuns Groapa de gunoi a Europei. Deșeuri din Germania, descoperite de Garda de Mediu.

Mihai Chirica este inculpat într-un dosar de înșelăciune și constituire a unui grup infracțional organizat, iar Costel Alexe este acuzat de luare de mită, fapte săvârșite în perioada în care era ministru al Mediului al Mediului. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *