Politicienii ungari nu acceptă noul „diktat” LGBTQ. „Nu vom permite UE să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră!”

Distribuie:
Sursa photo: Canva

Parlamentul European „decide cum să definească familia și căsătoria, cum să crească copii și ce să predea la școală” „dispus să accepte un alt dictat LGBTQ”, a spus europarlamentarul Fides. A spus marți, informează worldakkam.com.

Citește și: Dr. Monica Pop: ”Cei vaccinați pot reprezenta un pericol pentru familie și prieteni”

Într-un videoclip postat pe Facebook, Balázs Hidvéghi a spus că sesiunea plenară a PE este pe cale să înceapă și „majoritatea stângii se pregătește să accepte rezoluții pe subiecte non-comerciale la Bruxelles”.

„Ungaria este un partener de încredere și predictibil în cooperarea europeană, în cazul respectului reciproc. Acceptăm opiniile altora legate de problemele lor, dar nu vom permite Parlamentului European să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră”, a mai spus Hidveghi.  

Citește și: Avocatul Toni Neacșu aruncă Guvernul în aer: Măsurile adoptate sunt nelegale .

Propunerea „necesită respectarea drepturilor părinților transgender, orice ar însemna acest lucru”, Hidvéghisaid.

Cealaltă interzice statelor membre să se refere la Constituția lor cu privire la chestiuni legate de familie și căsătorie, dar „trebuie să accepte cea mai recentă prostie de la Bruxelles”.

„Ungaria este un partener de încredere și previzibil în cooperarea europeană, atunci când se bazează pe respect reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *