Social

Polițiștii refuză să mai dea amenzi, doar avertismente! Suntem sătui până peste cap de restricții.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Vicepreședintelui regional al SNPR Decus, Valer Kovacs, anunță că poliția a oprit robinetul cu bani din amenzi. Recent, organizațiile sindicale din Poliția Română au declanșat un protest împotriva șefilor MAI și a Guvernului, informează ecopolitic.ro.

„S-A OPRIT ROBINETUL
APLICĂM AVERTISMENTE
#politistipeviata
#BrigadaAutostrăzi
După cum ați aflat în ultimă perioadă polițiștii din țară au adoptat o formă de protest prin aplicarea de AVERTISMENTE scrise (fără valoare).

Citește și: Caramitru: ,,Atât Nicușor cât si Clotilda sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet.”

Eu demult sunt adeptul acestei forme de sancționare, unde legea permite, dar măsura complementară nu te lasă să încalci legea. Poți rămâne biciclist și cu avertisment scris.

Sunt de părere că dacă șoferul a înțeles că a încălcat legea și adoptă o atitudine pozitivă, se poate aplica legea prin avertisment scris fără nici o problemă. Aia nu înseamnă că nu mai respectăm nimic și rupem asfaltul. Viața întotdeauna are prioritate.

Niciodată să nu uitați acest lucru important. O viață pierdută nu mai poate fi recuperată. S-a „opri robinetul” și nu mai „curg” banii la buget din amenzi în toată țara. Dar vă anunț că cel care „mă va ruga” să îl sancționez, îi voi îndeplini dorința.

Citește și: Foștii colegi se sfâșie. Dancă despre Roman: Un impostor politic și un hoț la drumul mare de autori și cărți

Suntem sătui până peste cap de restricții. Nici un polițist din țară nu cred că are vreo fantezie ascunsă să aplice amenzi la mască sau certificat verde prin localuri. Și noi avem familii și noi suntem oameni și noi avem de suferit din cauza restricțiilor desi ne aflăm în scenariul verde, așa spun autoritățile.

Ne-am săturat să fim înjurați și scuipați de cetățeni. Noi suntem ai voștri, ai societății românești. Noi suntem în slujba voastră. Următoarea formă de protest va fi în față la Ministerul Afacerilor Interne, Romania cu vuvuzele. Noi vă cerem să respectați viața și veți avea respectul nostru necondiționat. Dumnezeu să binecuvânteze Romania”, este mesajul lui Kovacs.

One thought on “Polițiștii refuză să mai dea amenzi, doar avertismente! Suntem sătui până peste cap de restricții.

  • Va cred si aveti dreptate,este vorba de educatie,cine nu intelege nu ai ce astepta de la persoana respectiva.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *