Social

Polonia: 150.000 de persoane într-un singur glas: ”Civilizația noastră. Regulile noastre”

Distribuie:
Sursa photo: rmx.news

Polonia: 150.000 de persoane într-un singur glas: ”Civilizația noastră. Regulile noastre”

Ca în fiecare an, pe străzile Varșoviei a avut loc Marșul Independenței. Anul acesta a fost deosebit de pașnic, demn și chiar serios. Din multele mesaje, unul părea să iasă în evidență. Fiecare patriot care a venit să se alăture marșului din toată Polonia a cerut un singur lucru: un tratament serios în fața amenințărilor de astăzi, informează rmx.news.

Citește și: Seful OMS: ,,Nicio ţară nu poate să iasă din pandemie pur şi simplu prin vaccinare”

De ani de zile, Marșurile pentru Independență au fost un spectacol de emoții naționaliste, radical conservatoare, exprimate într-un slogan scandat „Dumnezeu, onoare, patrie”, cu liderii de marș care protestează împotriva libertăților homosexuale, a globalismului și a avortului.

Potrivit liderului Asociației Marșul Independenței, Robert Bąkiewicz, aproximativ 150.000 de persoane au participat la marșul patriotic anual de la Varșovia, cu ocazia celei de-a 103-a aniversări a recâștigarii independenței Poloniei. Evenimentul a fost pașnic, fără incidente majore.

Citește și: Ungaria: Guvernul Viktor Orban a anunțat că va îngheța prețurile la benzină și motorină.

Anul acesta sloganul marșului este „Civilizația noastră. Regulile noastre”.

„150.000 de polonezi la Marșul Independenței. Am mers în siguranță și liniștit sub steagul polonez. Așa sărbătorești independența. Mulțumesc!” Bąkiewicz a scris pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *