Social

Președintele polonez Andrzej Duda: Sunt creștin practicant. Mă rog. Nu mi-e rușine. Susțin familiile. Sunt pro-viață. Apăr viața.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Într-un interviu pentru Fox News cu Tucker Carlson, președintele polonez Andrzej Duda a vorbit despre actuala criză a migrației, relația cu SUA și despre politicile pro-familiale poloneze.

Dar pentru mine, un politician care vorbește deschis, mă consider destul de conservator. Și de fapt am fost întotdeauna sincer cu privire la părerile mele. Sunt creștin. Sunt un creștin practicant. Mă rog. Nu mi-e rușine de asta și pentru mine valoarea familiei este neprețuită. Susțin familiile. Sunt pro-viață. Apăr viața.

Citește și: Medicul Monica Pop: Guvernul este principalul vinovat. Îi lasă pe vaccinaţi netestaţi

Cred că viața este sacră. Cred că ar trebui păzită. Și familiile trebuie susținute ca cât de puternici pot pentru că familia este fundamentul fiecărei națiuni. Totul se bazează pe familie. Prin urmare, sprijinul cu care oferim familiilor pentru perspectiva politică, din perspectiva mea personală este o importanță cheie „”, a punctat Andrzej Duda.

Cum au fost relațiile dvs. cu administrația Biden de când a devenit președinte?” Întrebă Carlson.

„Există o mulțime de minciuni răspândite despre Polonia. În primul rând, ceea ce spun unii reprezentanți ai opoziției poloneze despre actualul guvern polonez este total neadevărat, iar cea mai bună dovadă este faptul că guvernul actual a câștigat alegerile. Au câștigat alegerile în 2019. Am spus pur și simplu că oamenii sunt mulțumiți de guvernul lor chiar acum „, a răspuns Duda.

Despre imigranți:

Citește și: Doctorul Tudor Ciuhodaru: Am votat împotriva introducerii pașaportului verde la nivel european.

„Răspunsul este foarte simplu. Nu am fost de acord în 2015 cu așa-numitul sistem de cote propus de unele state membre ale UE, ceea ce înseamnă că fiecare țară ar trebui să accepte un anumit număr de migranți. Și am dat un răspuns foarte clar la asta. Oricine vrea să vină în Polonia, cine caută ajutor sau asistență, în special refugiații care caută adăpost pentru că sunt amenințați de război sau persecutați în țările lor, dacă vor să vină în Polonia , vrem să rămână în Polonia, să locuiască în Polonia „, a explicat Duda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *