Primarul Nicușor Dan taie ajutorul pentru adulții cu dizabilități de la 500lei/lună la 250lei/lună.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Gabriela Firea critică nou buget al Capitalei, adoptat de majoritatea PNL-USR și PMP, deoarece primarul Bucureștiului a tăiat indemnizația adulților cu dizabilități de la 500lei/lună la 250lei/ lună.

Tăieri de indemnizații

,,Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si-a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot!

Citește și: Peste 10,000 de reacții de la români pentru castelul prințului au fost șterse de Google.

Ce daca nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!

Nici apelul impresionant al Gabrielei Serbanescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilitati, prezenta la sedinta de CGMB, nu l-a impresionat.

Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte taieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

Citește și: Din Grânarul Europei am ajuns Groapa de gunoi a Europei. Deșeuri din Germania, descoperite de Garda de Mediu.

In septembrie 2020, Mincinosul mincinosilor se jura ca drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicusor Dan…

Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de facebook.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *