Primul local care nu se supune restricțiilor: TE PRIMIM ORICUM. FARĂ DISCRIMINĂRI

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Primul local care nu se supune restricțiilor: ,,TE PRIMIM ORICUM. FARĂ DISCRIMINĂRI”. Localul „La Corn” din Brașov își asumă legile in vigoare și anunță clienții că sunt invitați să le calce pragul chiar dacă nu sunt vaccinați, informează trasnsilvania365.

”TE PRIMIM ORICUM!
Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, TE RESPECTĂM și TE PRIMIM înăuntru.

Citește și: Partidul lui Liviu Dragnea, surpriza alegerilor din 2024: Peste 80.000 de membri și 35 de organizații construite.

Cu orice risc, nu susținem și nu încurajăm nicio constrângere pentru vaxcinare! Trebuie să fim lăsați să alegem singuri!

Ni s-ar părea ”deplasat” ) ca să nu ne exprimăm altfel … să respectăm o regulă care printre altele credem că are și scopul să învrăjbească lumea. Nu vrem să fim înțeleși greșit de colegii de breaslă, știm că din motive financiare și nicidecum din convingere, unii sunt nevoiți să pună în practică această aberație de a solicita dovada vaccinării, dar noi ne asumăm orice amendă și/sau chiar închiderea localului, dar … NU PUTEM FACE DISCRIMINĂRI!

Citește și: Monica Pop mătură cu Arafat: „Crimă cu premeditare. Nu îmi vine să cred că un medic a putut să debiteze aşa ceva”

Doamne ajută să trecem mai repede și sănătoși peste mizeria asta”, se arată în mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.