Procurorul care achetează alegerile de la Sectorul 1: Există fraudă la nivelul secţiilor”

Distribuie:
Sursa photo: Colotild Armand/facebook.

Procurorul SIIJ Sorin Eugen Iaşinovschi a declarat într-un interviu că, în alegerile locale de la sectorul 1, „la nivelul secţiilor, există fraudă”, informează evz.ro.

Citește și: Mihai Tudose, despre măsurile Guvernului: ,,O să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igienică!”

Procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, rupe tăcerea, declarând în premieră că au fost fraude alegerile locale din Sectorul 1.

Acesta spune că „intrarea în sala unde se aflau sacii cu voturi trebuia făcută doar în anumite condiții”. Da, la nivelul secțiilor de votare putem spune că este vorba de o fraudă”.

La rândul său, Mihai Drăgan, avocatul fostului primar, Dan Tudorache a declarat că: „Am informații că la anumite secții de votare nu a mai putut fi găsit niciun sac”.

Este clar că procurorul a făcut astfel de afirmatii, în clar, tocmai în scopul de a nu se mai ascunde mizeria sub preș. Mai ales că Iașinovschi a solicitat pensionarea sa.

Citește și: China permite cuplurilor să aibă până la trei copii, după ce datele recensământului au arătat o scăderea natalității.

Secţia pentru procurori a CSM a suspendat în şedinţa din 18 mai cererea de eliberare din funcţie prin pensionare a procurorului Sorin Iașinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Acesta ceruse să se pensioneze, însă cererea sa nu poate fi aprobată pentru că este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară, mai informează sursa dată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *