Producator de mezeluri: Am fost buni 30 de ani să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Producator de mezeluri: Am fost buni 30 de ani să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri.

“Dacă se întâmplă ceea ce toată lumea prefigurează, după ziua de astăzi, nu îmi va fi dor de Viena, de ski în Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski.

Citeste si: Președintele Bulgariei amenință Olanda si Austria: NU vor putea sta relaxate pana ce Bulgaria nu va intra in Schengen.

Dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia

Am fost buni 30 de ani să plătim dobânzi băncilor austriece, să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri, să cheltuim la Parndorf și ski în Austria. De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac. Poate această palmă, pe care o luăm azi, va reuși să ne trezească, și să nu mai fim acel popor de tâmpiți, despre care vorbea Petre Țutea.

Citeste si: Boicotul Austriei: Legea evaluării/scanării investițiilor străine intra in dezbatere la comisiile parlamentare.

În Schengen sau în afara lui, pentru majoritatea dintre noi nu contează prea mult, nu ne schimbă viața în niciun fel, dar dacă ne simțim mândri că suntem români, este momentul să întoarcem foaia, și să lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem”, a scris afaceristul din Alba pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *