PSD – Un partid fără lideri? Editorial

Distribuie:

Partidul Social Democrat – Un partid fără lideri? Editorial

L-am auzit cu toții, aseară, pe Adrian Năstase cum spunea că Partidul Social Democrat a rămas ,,un partid izolat în Parlament”, iar conducătorii acestuia nu încearcă să iasă din acest cerc, vicios pentru propriul electorat.

Partidul Social Democrat a rămas făra mesaj și fără lideri carismatici?

Citește și: https://insistptromania.ro/adrian-nastase-despre-partidul-social-democrat-este-in-hibernare-asteapta-sa-castige-alegerile-ca-o-pleasca/

Cu siguranță mai există resurse umane carismatice în partid, dar mesajul național de centru-stânga l-au redus la tăcere odată cu ,,împăcarea cu stânga europeană”.

Dacă ne uităm în opoziție, putem observa că Alianța pentru Unirea Românilor a preluat foarte multe mesaje la nivel național, astfel încât acoperă și bâzâit-ul PSD-ului pe centru-stânga.

Stănescu, Ciolacu sau Dâncu nu au carismă de lideri, chiar dacă ar țipa mesajele pe care vor să le trasmită, iar dacă merg pe premiza că ,,ăștia guvernează prost și noi o să câștigăm alegerile în 2024”, cu siguranță acest lucru duce spre prăpastie.

Citește și: https://insistptromania.ro/un-nou-imprumut-de-4-milioane-de-euro-semnat-de-klaus-iohannis-generatiile-viitoare-au-de-platit/

Strategia, dacă se poate numi așa, a partidului de a se îndeparta de mesajele precum: fără abuzuri în justiție, alimente sănătoase pentru români, fără chimicale din import și așa mai departe, duce la o scădere a încrederii electoratului în acest partid.

Cât despre lideri: Teodorovici, Titus, Zamfir și alți zeci de oameni carismatici ce există în acest partid. Nici generația tânără nu este exclusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *