Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

Distribuie:
Sursa photo: Radu Soviani/facebook.

Jurnalistul Radu Soviani a trasmis un mesaj pe pagina personală de facebook la adresa situației de astăzi a României și precizează că România este un stat eșuat încă de pe vremea lui Traian Băsescu și urmând cu Klaus Iohannis.

Citește și: Adriana Stoicescu, atac la LGBTQ: Mâine veți acoperi Catedrala cu o pânză neagra, ca sa nu va mai deranjeze marșurile.

,,Romania, #statesuat. Statul in care un hot de case cu testament falsificat pentru a fura case si cu avocat un turnator al securitatii si turnator de detinuti politici ajunge Presedinte. Stat in care un “bici” al securitatii, Augustin Lazar ajunge procuror general al Republicii. Stat in care turnatorul securitatii Petrov a stat 10 ani Presedinte.

Citește și: Pompierii români, lăudați in presa din Grecia: Sunt de pe altă planetă! Organizarea, viteză, meticulozitatea 

Stat in care un betiv arestat ajunge premier, cu avizul SRI si SIE. Stat in care justitia e sub protocol cu SRI. Stat in care lichelele speculeaza pandemia, facand comert cu vieti. Stat in care banca centrala este condusa de peste 30 de ani de un turnator al securitatii. Care angajeaza “consilieri de strategie” tot soiul de onanisti sau proaste. #nimicpentrupopulatie.”a scris acesta.

2 comentarii la „Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

  • decembrie 25, 2021 la 8:41 pm
    Legătură permanentă

    Doar pentru curiozitatea unui prieten: ce ati votat in 2014 si 2020, dle Soviani??? #Puie Monta si Veorica?😜😂😂Sau se aplica zicala cu „intelighenții” apăruți după razboi?😜😂😂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *