Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

Distribuie:
Sursa photo: Radu Soviani/facebook.

Jurnalistul Radu Soviani a trasmis un mesaj pe pagina personală de facebook la adresa situației de astăzi a României și precizează că România este un stat eșuat încă de pe vremea lui Traian Băsescu și urmând cu Klaus Iohannis.

Citește și: Adriana Stoicescu, atac la LGBTQ: Mâine veți acoperi Catedrala cu o pânză neagra, ca sa nu va mai deranjeze marșurile.

,,Romania, #statesuat. Statul in care un hot de case cu testament falsificat pentru a fura case si cu avocat un turnator al securitatii si turnator de detinuti politici ajunge Presedinte. Stat in care un “bici” al securitatii, Augustin Lazar ajunge procuror general al Republicii. Stat in care turnatorul securitatii Petrov a stat 10 ani Presedinte.

Citește și: Pompierii români, lăudați in presa din Grecia: Sunt de pe altă planetă! Organizarea, viteză, meticulozitatea 

Stat in care un betiv arestat ajunge premier, cu avizul SRI si SIE. Stat in care justitia e sub protocol cu SRI. Stat in care lichelele speculeaza pandemia, facand comert cu vieti. Stat in care banca centrala este condusa de peste 30 de ani de un turnator al securitatii. Care angajeaza “consilieri de strategie” tot soiul de onanisti sau proaste. #nimicpentrupopulatie.”a scris acesta.

3 comentarii la „Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

 • octombrie 11, 2021 la 10:24 am
  Permalink

  Îmi place tot ce e scris in acest articol , totul e adevărat,in legătură cu hoțiile făcute de Iohannis,care a fost ajutat de Augustin Lazăr cu dosarele de infracțiuni comise de Iohannis,parte din dosare se află în sertar la procuratura din Alba Iulia,, torționarul Augustin Lazăr a fost șef la închisoare din Alba Iulia, și drept recompensă pentru Iohannis a ajuns procurorul general al României

  Răspunde
 • octombrie 11, 2021 la 1:15 pm
  Permalink

  Și noi ce sa facem daca sunt la STS calculatoarele de la alegeri ?

  Răspunde
  • octombrie 12, 2021 la 4:40 pm
   Permalink

   Alooo Ciolacul, poate te lasă SRI ul sa spui ceva

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *