Robert Turcescu, revoltat: Mă duc si-i rastorn pubela pe treptele de la Primarie!

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Jurnalistul Robert Turcescu, locuitor în Sectorul 1, susține că primarul Clotilde Armand este obligată să se înțeleagă cu cei de la Romprest, în așa fel încât cetățenii să nu aibă de suferit. Turcescu a scris că îi va răsturna pubela de gunoi pe scările de la Primărie, informează stiripesurse.

Citește și: Sondaj: Votați personalitățile în care aveți cea mai mare încredere. Votul poate fi multiplu.

,,Am scris, am zis, iată unde am ajuns: in sectorul 1 Romprest nu mai ridica gunoiul menajer. Stam cu pubelele pline si așteptăm sa se impace Clotilda cu operatorul de salubritate. Stiti ceva? Nu ma intereseaza ce au ei de impartit! Eu sunt cu taxele platite la zi, an de an. Daca au probleme legate de contract, sa si le rezolve in justitie, dar eu, platitorul de taxe, cer sa nu ajung in situația de a ma lupta cu șobolanii prin curte sau pe strada! Abia astept sa vad cum rezolva frantuzoaica aceasta situație. A promis ca in 24 de ore aduce in locul Romprest un operator nou de salubritate. Sa-l aduca! Daca nu rezolva, ma duc si-i rastorn pubela pe treptele de la Primarie!”, a scris Robert Turcescu pe facebook.

Citește și: China permite cuplurilor să aibă până la trei copii, după ce datele recensământului au arătat o scăderea natalității.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *