Social

Scoția: Copiii de până la patru ani își vor putea schimba numele și sexul la școală fără consimțământul părinților lor.

Distribuie:
Sursa photo: Canva

Scoția: Copiii de până la patru ani își vor putea schimba numele și sexul la școală fără consimțământul părinților lor, în conformitate cu noile linii directoare de incluziune LGBT elaborate de guvernul. Dacă modificarea va fi făcută și în registrele școlii, elevii sub 16 ani au nevoie de acordul părinților. Noile orientări privind incluziunea spun că profesorii nu ar trebui să pună întrebări elevilor, ci să le ceară în schimb numele și prenumele lor noi, scrie hotnews, citat din The Telegraph.

Citește și: Dan Bittman: Mai au ceva de vândut? Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

Instrucțiunile controversate susțin că este posibil să „alegi” să devii transgender „la orice vârstă” și că opiniile tinerilor ar trebui respectate dacă nu vor ca părinții lor să fie informați.

Școlilor din Scoția li s-a spus, de asemenea, că elevii trans ar trebui să poată folosi orice toaletă sau vestiar ar alege, să aleagă uniforme „neutre de gen” și să includă personaje transgender ca modele în materialele de lectură și lecții.

Grupurile de advocacy LGBT, cum ar fi Stonewall, care au contribuit la elaborarea orientărilor, au salutat această mișcare și au susținut că regulile vor ajuta toți copiii să „prospere”.

Citește și: Judecătorul Thomas R. Hronek îl condamnă pe Florin Cîţu la 2 zile de închisoare în Penitenciarul Story County. -dosar.

Cu toate acestea, militanții au susținut că o ideologie periculoasă a fost împinsă în școli și au avertizat că copiii care au prezentat un comportament normal, cum ar fi jocul cu jucării asociate stereotip cu celălalt sex, riscă să fie etichetați greșit ca transgender.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *