Sectorul 1, focar de infecție. Adrian Călin: Un oraș plin cu sobolani, capușe, cu drumurile ciuruite.

Distribuie:
Sursa photo: Partidul Verde Sector 1/facebook.

Adrian Calin, jurnalist Antena 3, a scris pe pagina personală de facebook despre situația Bucureștiului, caracterizat ca fiind ,,Un oraș plin cu sobolani, capușe, cu drumurile ciuruite. ” și acuză actuala conducere.

,,Daca Gabi Firea era inca primar, iar Bucurestiul ar fi aratat in halul asta, mizerabil, o rastigneau in piata publica. Pe rug o ardeau. Pe ea si pe toti primarii PSD de sector. Si pe Dragnea. Evident. Nu scapa tocmai el.

Dar pentru ca la primării conduce USRi – cu Nicusor Freză si Clotilda Franceză, toate oficinile, toti deontologii, toti sclavii platiti la plic, toti propagandistii tac. Niciunul nu vede ca Bucurestiul, Capitala Romaniei, a ajuns o mare de gunoi, un oras plin cu sobolani, capuse, cu drumurile ciuruite.

Citește și: Un fost vânzător de telefoane și ospătar a fost numit vicepreședinte la ANAF. Premierul a semnat numirea.

Oare la Nicușor Dan acasa e la fel, colcaie gandacii, sobolanii, si e plin de jeg? Caci doar un nesimtit si un imputit poate trai asa. Dar dupa cum arata orasul, nu pare a fi mare diferenta intre Bucuresti si casa lui Nicusor.

Am inteles ca pentru a avea apa calda si caldura trebuie schimbate niste tevi, ca’s ruginite si sparte, si pana le schimba, oamenii trebuie sa indure cu apa rece. Dar pentru asfaltarea drumurilor, pentru cosirea ierbii, pentru capuse, sobolani, pentru curatenie, aici cum e? O fi tot din cauza tevilor vechi de apa calda? Coasa merge pe apa calda? Asfaltarea se face cu apă caldă? Stransul gunoiului se face tot cu apa calda?

Nicusoare, bunul tau simt, ala de om, nu de primar, functioneaza tot pe baza de apa calda?

Citește și: Mugur, răspuns pentru Câțu: Vaccinul pentru mine conține ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă.

E aproape 1 an de cand lipsitii astia de bun simt au castigat alegerile. Daca n-au avut timp de curatenie, adica de cel mai elementar lucru dintr-o administratie, ce asteptari mari sa ai de la niste indivizi in a caror curte pute si mizerie???

De vreo 9 ani sunt in Bucuresti. Niciodata, in perioada asta, orasul asta n-a fost mai mizerabil si mai imputit.

Hai, Traiasca Uniunea Salvati Bucurestiul. – aceasta mama denaturata a USR., scrie Adrian Călin pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *