Șerban Nicolae vrea falimentul bancilor austriecilor: Toți banii să fie mutați la bancile românești!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Fostul senator PSD Șerban Nicolae vine cu o propunere de boicotare a capitalului austriac din România, după ce guvernul de la Viena a blocat aderarea României la Spațiul Schengen. Șerban Nicolae vrea falimentul bancilor austriecilor: Toți banii să fie mutați la bancile românești!

,,Exercițiu de solidaritate

Peste 30% din sectorul bancar românesc e sub control austriac, având ca vârf de lance două bănci, venite la noi prin privatizarea a două bănci românești.

Citeste si: Târgul de Crăciun al Olguței Vasilescu, locul al treilea într-un top european, înaintea celui de la Viena

Toate persoanele fizice (dar nu numai) care dețin conturi personale la cele două bănci pot să le lichideze urgent, transferând soldurile existente în conturi deschise la băncile cu capital românesc, CEC Bank și Banca Transilvania! Inclusiv cei care au credite în derulare pot face asta! Conturile la băncile românești se pot deschide și on-line, e rapid și simplu, iar creditele aflate în derulare pot fi preluate și refinanțate.

Românii din diaspora, la rândul lor, pentru transferuri și alte operațiuni bancare în România, pot utiliza conturi deschise la cele două bănci cu capital românesc.

Citeste si: Tânăr: „Mi-am dat demisia dupa 20 de zile, am refuzat sa fiu infractor cu uniforma albastra!”

Dacă, anual, miliardele de euro ale românilor, produc pentru bănci și firme de transfer bancar cu capital străin, în condițiile în care avem instrumente românești pentru asta, cel puțin la fel de eficiente, să nu ne mai plângem că suntem tratați cu cinism și dispreț”, scrie Șerban Nicolae pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *