Silviu Mototolea, vărul interlopului Emi Pian, în echipa pro-Cîțu de la PNL Sector 4.

Distribuie:
Sursa photo: Silviu Mototolea/facebook.

Silviu Mototolea, vărul interlopului Emi Pian, în echipa pro-Cîțu de la PNL Sector 4. Pavel Popescu, și-a declarat susținerea pentru premier la congresul din 25 septembrie, informează psnews.

Citește și: Adrian Calin: Înca un spital in flacari! Prostii puterii n-au invatat nimic dupa cele 3 incendii grave

Problema premierului, însă, este una de imagine. Mai exact, din noua conducere pro-Cîțu a PNL Sector 4 face parte, în calitate de vicepreședinte, și vărul liderilor din clanul interlop Pian-Duduianu, Silviu Mototolea.

Silviu Mototolea, apropiat al temutului clan Pian-Duduianu, este nepotul primarului din Valea Dragului (Giurgiu), Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut ca „Mită la Permise Giurgiu”, scrie antena3.ro.

Citește și: Dan Barna îi face pe părinții care se opun educației sexuale în școli, medievali: ,,cei care trăiesc încă Evul Mediu”

Potrivit presei, Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Între timp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul Marin Mototolea, care a scăpat de un mandat de arest preventiv exclusiv din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

De numele aceluiași Silviu Mototolea este legat și un scandal privind asigurarea hranei pentru asistații de la DGASPC Giurgiu, în luna februarie a anului trecut, organele de control constatând grave deficiențe în activitatea firmei ce asigura cateringul pentru DGASPC Giurgiu și impunând închiderea activității acesteia, mai spune sursa menționată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *