Statul Român, acționat în instanță pentru purtarea măștii în școli ,,Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile”

Distribuie:
Sursa photo: Iulian Urban/facebook.

Avocatul Iulian Urban – cunoscut ca opozant al măsurilor guvernamentale de protecție sanitară, va acționa statul în judecată, informează tomisnews.

„Marti voi depune la instanta actiunea prin care voi contesta masura purtarii mastii de catre copiii in scoli, atata timp cat Min. Educatiei nu a afisat public nici un studiu medical international , care sa fie omologat in Romania, si conform caruia: [1] inlocuirea mastilor textile cu cele chirurgicale pentru copii, se justifica medical [ adica anul trecut si-au batut joc de copii cand le-au permis sa vina la scoala cu masti textile?…sau isi bat joc acum de banii parintilor?..] [2] purtarea mastilor impiedica transmiterea sar-cov 19.

Citește și: Rușine România. Ungaria anunță creșterea pensiilor și a 13-a pensie pentru pensionari.

Daca alti parinti nu vor sa faca nimic, incerc eu sa fac. Am fost REFUZAT de alti 74 de parinti care au spus ca mai bine isi trimit copiii cu masti la scoala decat sa se judece cu statul roman. 4

Citște și: AUR: Paznicul care doarme în post merită concediat. Se cere suspendarea lui Iohannis.

Eu vreau doar atat : sa vina in instanta Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile astea purtate de copii. Sa ne rugam Bunului Domn Dumnezeu sa dea lumina, curaj, demnitate si intelepciune judecatorilor care vor solutiona acest dosar.

Am peste 50 de studii si grafice care arata ca mastile nu ajuta la nimic si le voi depune la instanta! Sa vad cu ce va veni in contraargument si contraproba Ministerul Educatiei”, a transmis Iulian Urban.

9 comentarii la „Statul Român, acționat în instanță pentru purtarea măștii în școli ,,Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile”

 • septembrie 15, 2021 la 12:26 am
  Permalink

  In 4 săptămâni facem on-line si ne meritam soarta ca suntem niște idioți

  Răspunde
  • septembrie 15, 2021 la 9:22 pm
   Permalink

   Sa ne demonstreze că eficiența purtării măștii depășește daunele. De ce sportivilor nu li se impune purtarea măștii, dar copiilor le impun să facă educație fizică in măști? Poate pentru orele de sport există deja răspunsul, daca sportivii nu le poarta?

   Răspunde
   • septembrie 16, 2021 la 4:43 pm
    Permalink

    Masca induce frica, disciplina, moliciinea , din lipsa de oxigenare corecta. Convenabil ptr terminatori !!

    Răspunde
 • septembrie 15, 2021 la 1:47 pm
  Permalink

  Mult succes domnule avocat,ne bucura mult inițiativa dumneavoastra de a face asta,macar dumneavoastra sa stați cu „capul sus” si sa duce ti la bun sfarsit aceasta acțiune in instanța si sa obține ți rezultatul dorit,bineințeles in favoarea tuturor.

  Răspunde
 • septembrie 15, 2021 la 9:25 pm
  Permalink

  Sa semnan mai multi daca e utila o asa sustinere.

  Răspunde
 • septembrie 15, 2021 la 9:50 pm
  Permalink

  MULT SUCCES DOMNULE….NU VA DATI BATUT ORICE S-AR INTIMPLA….

  Răspunde
 • septembrie 16, 2021 la 4:51 pm
  Permalink

  Este un video clip , invitata Ecaterina Andronesci, fosta ministru al inv. care afirma ca face parte dintr-un grup care cerceteaza posibilitatea de impregnarea a mastilor ptr eficientizare fata de virus.
  A uitat de respiratie ! Scuze, nu e medic!

  Răspunde
 • septembrie 16, 2021 la 6:14 pm
  Permalink

  Felicitări. EU AM VRUT SA FAC ACEASTA INITIATIVA IMPREUNA CU CEILALTI PARINTI AI FETEI MELE CAREIA IN PRIMELE 2 ZILE DE SCOALA I S-A FACUT DE 2 ORI RAU DIN CAUZA MASTII.DAR M-AM LOVIT DE FRICILE SI TIPARELE CELORLALTI PARINTI .DACA PUTEM LUA LEGATURA EU IMI DORESC SA MERGEM IMPREUNA IN INSTANTA .AZI I-AM CUMPARAT PULSOXIMETRU SA ISI POATA MASURA SATURATIA SI PULSUL .AM INVATAT-O CUM SA RUPA MASCA LA INTERIOR IN ASA FEL CA SA POATA RESPIRA MAI BINE…SA CEARA VOIE LA ToALETA cât mai des ca sa isi dea masca jos

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *