Târgul de Crăciun al Olguței Vasilescu, locul al treilea într-un top european, înaintea celui de la Viena

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Târgul de Crăciun al Olguței Vasilescu, locul al treilea într-un top european, înaintea celui de la Viena, informeaza dcnews.ro.

„Măcar suntem răzbunaţi, noi, românii, că suntem înaintea Austriei, astăzi. Realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, imediat după aflarea rezultatului, la ora 17.00.

Citeste si: Producator de mezeluri: Am fost buni 30 de ani să le dăm pe nimic petrol, gaze și păduri

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat Craiova pentru a deveni una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun. Iată că suntem pe podium anul acesta. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim de următorul târg. (…) Sunt foarte mulţi turişti care au venit zilele acestea la Craiova şi sunt convinsă că după ce vor vedea noul clasament vor veni şi mai mulţi zilele următoare. Sunt convinsă că nu are nimeni căsuţe atât de frumoase de Crăciun.

Citeste si: Boicotul Austriei: Legea evaluării/scanării investițiilor străine intra in dezbatere la comisiile parlamentare.

Sincer, speram să fie un loc mai sus decât locul 6. Am văzut că sunt foarte multe târguri de Crăciun foarte frumoase şi realmente este o surpriză şi faptul că suntem înaintea Vienei cred că, astăzi, pentru români, este o bucurie foarte mare”, a declarat Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *