Social

Terheș: Istoria ne învață că toți cei care s-au întors contra poporului au sfârșit la groapa de gunoi a istoriei.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul Cristian Terheș, mesaj tranșant după evenimentele de la Parlament: ,,Istoria ne invata ca toti cei care s-au intors contra poporului au sfarsit la groapa de gunoi a istoriei.”

,,Participantii la protest, veniti din toate colturile tarii, au fost absolut minunati. Foarte multi au venit cu masini proprii, cate 3-4 in masina. Am vazut oameni mai motivati ca oricand sa-si apere drepturile si libertatile. Am intalnit oameni veniti din tari straine care si-au pierdut locurile de munca pentru ca au refuzat sa se vaccineze.

Toata Romanie fierbe, cum fierbe Europa, iar intentia premierului Ciuca de a trece, la propunerea PSD, Certificatul Verde prin asumare de raspundere va arunca in aer Romania.

Tari europene cu peste 80% vaccinati nu mai tolereaza prezenta tiranie sub pretext medical. Va dati seama ce e in Romania, unde rata se vaccinare e de 40%, multi dintre acestia fiind constransi sa se vaccineze. „Tineti cu poporul ca sa nu rataciti”, a spus Simion Barnutiu.

Sper ca politicienilor romani sa le vina mintea de pe urma si sa tina cu poporul, neimpunand Certificatul Verde. Istoria ne invata ca toti cei care s-au intors contra poporului au sfarsit la groapa de gunoi a istoriei. Felicitari tuturor pentru sustinerea sau prezenta la protest.

Un lucru important pe care l-am remarcat a fost prezenta la protest a unui mare numar de preoti. Ma bucur ca i-am vazut alaturi de turma, asa cum spune imnul national: „Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina, Deviza-i LIBERTATE si scopul ei preasfant.” Ramanem uniti si nu ne lasam! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!” este mesajul scris de acesta pe pagina personală de facebook.

One thought on “Terheș: Istoria ne învață că toți cei care s-au întors contra poporului au sfârșit la groapa de gunoi a istoriei.

  • Cristian Manase

    Terhes este un adevarat patriot.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *