Politică

Terheș: Partidele care susțin implementarea Certificatului Verde trebuie expulzate prin vot din orice funcții publice!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Cristian Terheș, mesaj tranșant pe pagina sa de facebook: ,,Partidele care sustin implementarea Certificatului Verde si a vaccinarii obligatorii trebuie expulzate prin vot din orice functii publice!”

,,Datorita faptului ca, de frica poporului, deputatii nu doresc votarea Certificatului Verde, guvernul PSD-PNL-UDMR doreste sa-l impuna fara a mai fi dezbatut prin Parlament, prin procedura numita „angajarea raspunderii Guvernului pe un proiect de lege”!”

,,Constitutia prevede, la art. 114 alin. (1), ca „Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege”.

Asta inseamna ca proiectul de lege nu mai intra la dezbateri si nu mai este supus la vot, separat, prin cele doua camere din Parlament.

Aceasta este cea mai ticaloasa forma de a adopta o lege, pentru ca eludeaza dezbaterile parlamentare. Este efectiv fara precedent ca o lege ce incalca drepturi fundamentale la nivel de masa sa fie adoptata prin santaj parlamentar!

Mai mult, o asemenea procedura va arunca Romania intr-o criza fara precedent.

Daca o asemenea angajare de raspundere trece, iar Certificatul Verde este implementat, atunci efectiv Guvernul Romaniei compus din PSD, PNL si UDMR a devenit anti-national si anti-popor.

Daca o asemenea angajare cade, ca urmare a motiunii de cenzura, iar se arunca Romania intr-o criza guvernamentala.

Numai niste slugi ordinare si tradatoare ar putea apela la o asemenea masura pentru adoptarea unei astfel de legi.”, scrie acesta pe pagin sa de facebook. Mesajul integral:

4 comentarii la „Terheș: Partidele care susțin implementarea Certificatului Verde trebuie expulzate prin vot din orice funcții publice!

 • Mariana

  Felicitări domnule Terhes sunteți omul dreptății, cu un curaj deosebit adevărat patriot. Sanatate si putere 💪 in continuare doamne ajuta 🙏

  Răspunde
 • Maria

  Felicitari pentru curaj domnul Terhes ,putere in continuare si sanatate multa.

  Răspunde
 • Domnul Terhes este apt pentru postul de presedinte al Romaniei, iar domnul Calin Georgescu, pentru cel de prim ministru ! Sa n-o uitam nici pe doamna Sosoaca – merita si ea functie de raspundere deosebita !

  Răspunde
  • Gyorgy

   Eu cred ca Terheș in momentul de față este cel mai mare patriot merita sa stea în fruntea statului ,eu unul votez ptru el

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *