Politică

Tudor Chirilă îl face praf pe Iohannis: ,,Profilul unui leneș. Sunteți ticălos pentru multe lucruri”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Tudor Chirilă îl face praf pe președintele României, Klaus Iohannis: ,,Profilul unui leneș. Sunteți ticălos pentru multe lucruri.”, potrivit g4media.ro

„Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege (…)

Citește și: Zeci de medici și avocați, scrisoare către Parlament: NU votați certificatul verde -nu ajuta la combaterea transmiterii virusului

Mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, al unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic.

„Pornesc acest mesaj către președintele Iohannis, sper că se găsește vreun consilier să i-l arate…nu că mesajul meu ar conta, și nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea, dle Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos.

Citește și: Cristian Terhes dă Parlamentul European în judecată: Voi avea o acțiune în instanță împotriva PE.

Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean, dreptul la liberă exprimare.

Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie.

Sunteți ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca „răul cel mai mic”.”, spune acesta intr-un video pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *