Un fost vânzător de telefoane și ospătar a fost numit vicepreședinte la ANAF. Premierul a semnat numirea.

Distribuie:
Sursa photo: Emil Sămărtinean/facebook.

Un consultant pentru IMM-uri fără experiență administrativă, vânzător de telefoane mobile a fost numit vicepreședinte ANAF, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial, potrivit Economedia,

Potrivit CV-ului acestora, Emil Sămărtinean a intrat direct în piața muncii, în 2005, ca funcționar bancar la Banca Transilvania, unde a stat până în 2006.

Citește și: Sondaj: Votați personalitățile în care aveți cea mai mare încredere. Votul poate fi multiplu.

În 2008 a început să lucreze ca ospătar și organizare evenimente la Athenee Palace Hilton (până în 2011).

A absolvit facultatea la 25 de ani, după ce a obținut diploma de licență în științe politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj-Napoca în 2009. Ulterior, a urmat un masterat în Administrarea Afacerilor la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București (2011). În plus, el a finalizat studiile doctorale din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale ASE, fără susținerea publică a tezei.

În perioada 2011-2016 a fost întâi agent vânzări, apoi customer support manager la Orange.

În perioada 2011-2013 a fost asistent universitar – doctorand la Academia de Studii Economice București, în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, predând materii precum organizații internaționale, economie europeană, finanțe corporative.

Citește și: Procurorul care achetează alegerile de la Sectorul 1: Există fraudă la nivelul secţiilor”

În prezent, Sămărtinean este director general al firmei de consultanță Greenwald Consulting SRL, după ce anterior a fost administrator al acestei firme și al companiei Smart Hightech Powerhouse SRL.

În CV Emil Sămărtinean afirmă că este „Manager Executiv cu peste 6 ani de experiență în gestionarea conducerii organizaționale în domeniul administrării afacerilor. Antreprenor: IT & Consultanță de investiții a capitalului privat sau fonduri europene pentru IMM-uri”., relatează sursa dată

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *