Politică

Ungaria nu va primi refugiați afgani. Nu vom plăti pentru „decizia geopolitică dezastruoasă” a SUA.

Distribuie:
Sursa photo: Viktor Orban/facebook.

Levente Magyar, secretar de stat la Ministerul de Externe al Ungariei, a declarat pentru agenția de știri de stat MTI că guvernul nu va lăsa maghiarii să plătească pentru „decizia geopolitică dezastruoasă” privind retragerea SUA. Ungaria nu va accepta refugiați „fără niciun fel de restricții”.

Secretarul de stat parlamentar de la Departamentul de Stat pentru Afaceri Externe și Afaceri Economice a declarat că operațiunea nu a putut fi efectuată în conformitate cu așteptările acceptate și formulate de majoritatea lumii, a spus Levente Magyar.

Citește și: Ioan Aurel Pop: ,,Vom distruge fără bombe și pandemii, dar pas cu pas, acest popor.”

”Dacă migranţii trec prin Turcia, în câteva zile vor fi aici, la Röszke, la punctul de trecere a frontierei dintre Serbia şi Ungaria, prin urmare, trebuie să ne pregătim pentru un potenţial val de migraţie serios”, a explicat secretarul de stat ungar.

Citește și: Dan Bittman: Mai au ceva de vândut? Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

Levente Magyar a vorbit și despre faptul că Ungaria face încă o excepție la refugiați: ei examinează modul în care îi pot ajuta pe cei care au lucrat ca interpreți sau în alte funcții pentru echipele maghiare în ultimii douăzeci de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *