Liviu Dragnea poate reveni în PSD. Vasile Dâncu: ,,Și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid.”

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

Vasile Dâncu a comentat duminică, la digi24, despre situația lui Liviu Dragnea și dacă acesta s-ar mai putea întoarce în Partidul Social Democrat.

Citește și: Sondaj: Credeți că Klaus Iohannis trebuie suspendat din funcție?

„Din punctul meu de vedere, orice membru de partid care a fost reabilitat, și-a ispășit pedeapsa, are dreptul să își revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiție în cadrul PSD-ului de a-și aduce înapoi foștii președinți.

Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus. Este o problemă care ține, până la urmă și de modul în care liderul de partid a știut să își construiască echipa și și-a respectat și i-a respectat el pe ceilalți din partid.

Citește și: INSCOP: AUR este al treilea partid din România ca intenție de vot, îngroapă USR-ul.

Liviu Dragnea a avut numai unanimitate sau aproape tot timpul a avut unanimitate în Biroul Permanent Național sau cum se numea în diferite faze. Eu cred că cei pe care el i-a crescut în partid și i-a promovat îi păstrează un anumit respect”, a spus președintele Consiliului Național al PSD, întrebat de digi24.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *