Victor Negrescu: Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu este acceptat.

Distribuie:
Sursa photo: facebook/florin câțu

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, a anunțat pe pagina personală de facebook eșecul diplomatic al premierului Florin Câțu de la Bruxelles. Acesta nu a reușit să convingă liderii Uniunii pentru a accepta PNRR-ul sau pentru a-i amâna termenul de depunere.

Citește și: Dosarul lui Dan Barna pentru presupusa fraudă cu fonduri europene a ajuns la DNA.

,,Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu este acceptat. Sunt multe lucruri de modificat. Pozele de la Bruxelles nu pot ascunde faptul că termenul de depunere nu a fost schimbat.

Comisia Europeană a cerut explicit să existe un dialog real cu Parlamentul, sindicatele, patronatele și societatea civilă. Salut dialogul constructiv purtat de Comisia Europeană cu Partidul Social Democrat privind planul de redresare. Noi ne dorim ca România să acceseze cât mai rapid aceste fonduri europene pe proiecte serioase și sustenabile. Indiferent de disputele de la București, mereu vom pune interesele țării pe primul loc.

Citește și: Cozmin Gușă, atac la CTP: Îmi iau și eu libertatea să-l bag în p**da mă-sii pe acest infatuat.

Realitatea este că pe măsură ce trece timpul aflăm adevărul despre discursul festivist al guvernanților. Ultima analiză arată faptul că România nu este, de fapt, printre principalii beneficiari ai întregului plan și că nu a fost nicio negociere. Doar o formulă acceptată fără discuții.”, a scris Victor Negrescu pe facebook.

Întâlnirile lui Florin Câțu:

Florin Câțu a avut o cină de lucru cu președintele Comisiei Europene, dar fără niciun rezultat concret:,,Cină de lucru cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene. Negocieri pentru Programul Național de Redresare și Reziliență, 29 miliarde de euro pentru România.”, a spus aceasta pe pagina de facebook.

Acesta s-a mai întâlnit și cu Adina Vălean: ,,O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Am avut o discuție detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie și evoluției pe termen lung.”a mai scris aceasta într-o altă postare.

Sursa imaginii: Eurostat, Comisia Europeană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *