Video: Dan Tănasă (AUR), scandal în Parlament cu parlamentarii USR: ,,Marș mă de aici. Îți ordon să dispari.”

Distribuie:
Sursa photo: Dan Tănasă/facebook.

Scandal în Parlamentul României între parlamentarul de la AUR, Dan Tănasă și mai mulți parlamentari de la USR. Cuvinte grele s-au aruncat, astăzi, în Parlamentul României între mai multi parlamentari.

Citește și: Unde te-ai ascuns, plăvane? Editorial

Sursa video: Dan Barbu/ facebook.

Dan Tănăsă către un parlamentar USR: ,,Dispari d-aici, nu auzi ce-ți spun. Marș mă de aici”

Sursa video: Dan Barbu/ facebook.

Citește și: L-ai vota pe Ludovic Orban? ,,Odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul si candidatura la presedintia României.”

One thought on “Video: Dan Tănasă (AUR), scandal în Parlament cu parlamentarii USR: ,,Marș mă de aici. Îți ordon să dispari.”

  • aprilie 9, 2021 la 7:43 pm
    Permalink

    MA BUCUR FF MULT PT AUR CA A CRESCUT ÎN SONDAJE, ASTA PT CA AUR ESTE SINGURA FORMAȚIUNE POLITICĂ CARE APARĂ INTERESELE POPORULUI ROMÂN. SINT SIGURA CA PINA LA SFIRSIT DE AN VOR DEPĂȘI 70 %, PT CA AUR SE GĂSEȘTE ÎN FIECARE FAMILIE DE BUNĂ CREDINȚĂ, GEORGE SIMION, LIDERUL AUR A REUȘIT SĂ ATRAGĂ POPORUL ROMÂN DE PARTEA LOR ÎN SCURT TIMP, ȘI ASTFEL SINTEM MILIOANE DE GEORGE SIMION ȘI VOM FI DE PARTEA AUR ȘI LA BINE, DAR, MAI ALES LA GREU. SUSTIN ȘI VOI SUSȚINE AUR PINA LA FINELE MEU. AUR ARE CEI MAI BUNI PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA , CARE SINT ÎN STARE SA OCUPE LOCURILE DIN CELE MAI IMPORTANTE MINISTERE ȘI SA LE CONDUCĂ ASA CUM TREBUI, CEEA CE PINA ACUM, NU AM AVUT NICIODATĂ ÎN CEI 31 DE ANI. DE ASEMENEA, NOI CEREM CA PREMIER AL ROMÂNIEI, DOMNUL DR. CĂLIN GEORGESCU, CEA MAI POTRIVITA PERSOANA PT ACEASTA FUNCȚIE IMPORTANTA ÎN STAT. DECI PROIECTUL DE ȚARĂ HRANĂ APA SI ENERGIE CU DL CĂLIN GEORGESCU PREMIERUL ROMÂNIEI, DOMNUL GEORGE SIMION ÎN CAPUL STATULUI ROMAN ȘI TOȚI SPECIALIȘTII DIN AUR CARE SINT ȘI F BUNI ORGANIZATORI, VOR SCOATE ROMÂNIA ȘI POPORUL EI DIN MOCIRLA ÎN CARE NE-AU ARUNCAT SUS PUSII NOȘTRI, ÎN CITIVA ANI. DOAMNE AJUTĂ ROMÂNIA ȘI POPORUL EI. SUCCES ȘI FELICITĂRI TUTUROR DIN AUR ȘI LUI GEORGE SIMION ȘI DOMNULUI CĂLIN GEORGESCU PREMIERUL ROMÂNIEI. RESPECT PT D-VOASTRĂ TOȚI…. MERGEM SPRE 70, 80 % PINA LA SFIRSIT DE AN SUCCES TUTUROR, CU DUMNEZEU ÎNAINTE…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *