Social

Video: Proteste violente la Bruxelles. Peste 50.000 de oameni au fost în stradă duminică din cauza restricțiilor.

Distribuie:
Sursa photo: captura video.

Au fost violențe, duminică, la Bruxelles, la proteste față de restricțiile impuse pentru limitarea infectărilor. Manifestanții s-au apropiat de sediile instituțiilor Uniunii Europene și au aruncat în forțele de ordine cu diverse obiecte, informează digi24.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea: Să vină rușii, avem 4000 de generali. N-au nicio șansă cu noi. +premier

Polițiștii au ripostat cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă pentru a dispersa mulțimea furioasă. Mai multe clădiri au fost vandalizate de manifestanți.

Imagini filmate la faţa locului arată geamuri sparte la birourile Serviciului de Acţiune Externă al Uniunii Europene, principalul organism diplomatic al acesteia.

Citește și: Gheorghe Piperea, proiect de lege: Să poarte ecusoane cu e mărcile corporațiilor care îi sponsorizează

Aproximativ 50.000 de persoane au ieşit duminică pe străzile din Bruxelles pentru a protesta față de măsurile de sănătate publică luate de autorităţile belgiene. Mitingul a degenerat în violenţe chiar în apropierea sediului Comisiei Europene, transmit agenţiile internaţionale de presă.

În violenţele care au izbucnit au fost sparte geamuri ale birourilor Serviciului de Acţiune Externă al Uniunii Europene, principalul organism diplomatic al acesteia.

Sursa video: 10tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *