Vlad Voiculescu, ministrul tehnocrat care a interzis transplantul pulmonar în România (2016). Câți oameni au murit?

Distribuie:
Sursa photo: facebook/Vlad Voiculescu

Fostul ministru tehnocrat și actual ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a interzis transplantul de plămâni în România în mandatul său, respectiv în 2016.

Citește și: Eugen Teodorovici, atac la Florin Câțu: ,,De ce își permite un impostor și un trădător să-i numească „teroriști” pe cetățenii României

,,ACEST SINISTRU PERSONAJ, foarte ÎNȘELĂTOR, A FĂCUT MULT, MULT RĂU MEDICINII ROMĂNEȘTI… NU ARE EGAL! Păcălește ușor naivii și neinformații! PARE blând, dar în realitate… Acest fiu al unui informator (după propriile sale afirmații – tardive, bineînțeles), VREA FUNCȚII! , VREA IAR SĂ-ȘI BATĂ JOC DE SPITALE! DOAMNE FEREȘTE!, scria Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Diana Șoșoacă cere arestarea lui Florin Câțu: ,,Îi acuz de genocid și de crime împotriva umanității”

Tehnocratul Vlad Voiculescu a ținut în 2016 ca transplantul pulmonar să nu se mai efectueze în România, ci la Viena, dar această măsură nu avea niciun fundament. Astfel, după plecarea acestuia în 2016, s-au realizat cu succes 9 transplanturi de plămâni în spitalul Sf. Maria din București.

Vă reamintim că în 2020 tatăl lui Vlad Voiculescu a fost descoperit ca fiind colaborator al securității sub numele de cod ,,Victor”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *