Social

Fostul premier, Florin Câțu, urmărit penal de DNA pentru achizitiile din Pandemie. ,,În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă furau! 1 miliard de euro”

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

DNA a anunțat joi printr-un comunicat de presă că a transmis un raport Procurorului General pentru a se raporta Președintelui și Senatului României pentru formularea unei cereri de urmărire penală a trei persoane pentru infracțiuni care implică un abuz de putere cu consecințe deosebit de grave, implicate în formele de infracţiune sunt, respectiv, comiterea şi conspiraţia.

Adriana Stoicescu: “Istoria LGBT” a ajuns sa ne defineasca? Mortii Revolutiei se rasucesc in mormant.

Joi, 23 noiembrie 2023, procurorul DNA a cerut anularea imunității parlamentare a lui Florin Cîtu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăila. Primul este premierul, iar ceilalți doi miniștrii sănătății în timpul epidemiei.

Conform procurorilor, deși dozele de vaccin contractate anterior datei de 1 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea a peste 23 milioane persoane, ar fi fost achiziționată în plus cantitatea de 52.805.690 doze de vaccin, în valoare totală de 1.005.498.687 euro, la care se adaugă TVA, sumă care constituie un prejudiciu adus bugetului statului, indica hotnews

PSD a reactionat imediat la deschiderea dosarului,,În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă FURAU! 1 miliard de euro a fost costul plătit de români în plină pandemie pentru milioanele de doze de vaccinuri inutile cumpărate de acești infractori. Astăzi, DNA a început urmărirea penală împotriva acestui GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT!

Bornele din România in culorile Ugariei, revopsite in culorile steagului României. Președintele Ungariei apare intr-o poza cu acestea.

Recidivistul Cîțu și „Magicianul” Voiculescu i-au închis pe români în case ca să poată FURA! A venit timpul să plătească pentru faptele lor!”

Potrivit datelor prezentate în spațiul public de actualul ministru al Sănătății, România a fost nevoită să distrugă milioane de doze de vaccin rămase nefolosite care au expirat – pierderi care depășesc 100 de milioane de euro – și a reușit să revândă către alte țări 7,5 milioane de doze, în valoare de 150 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *