Social

Eugen Teodorovici l-a invins în instanță pe Florin Câțu: „Un premier infractor, dator în SUA, amanetează viitorul poporului român”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Fostul parlamentar PSD Eugen Teodorovici l-a învins în instanţă de premierul interimar Florin Cîţu: „Un premier infractor, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară”, informează observatornews.

Citește și: Deputat USR, atac: ,,Iliescu, Năstase, Dragnea și Dăncilă mai decenți decât Florin Cîțu”

Premierul interimar trebuie să îi achite acum 3.500 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată.

Florin Cîţu a depus plângere la DIICOT împotriva fostului ministru de Finanţe, după ce social-democratul declarase că acesta a fost dat afară din sistemul bancar pentru că a făcut speculă la leu.

Citește și: Adrian Năstase, atac: ,,La noi, de fapt, nu este nici o criză a energiei. Suntem furați.”

„Vrei nu vrei, iei în calcul şi ce spun unul precum Cîtu sau alţii, că altceva în afară de a spune tot felul de minciuni, şi repet, sunt oameni care o spun şi astăzi, au furat, domnule, au furat, au furat, au furat, câţi oameni au speculat.. (…)Păi vă spun eu, Cîţu a speculat pe leu, de asta a fost dat afară din sistemul bancar. Întrebaţi-l dacă astăzi îl angajează vreo banca în România. Întrebaţi-l dacă se poate angaja ca şi om în bancă. Nicăieri. De ce? Pentru ca BNR i-a interzis acest lucru. Pentru ca a făcut acea speculă la leu în 2008„, a fost declaraţia făcută de Eugen Teodorovici şi pentru care a fost dat în judecată.

 

,,Cei 3.500 de lei pe care mi-i datorează, în urma primului proces (dar nu și ultimul) pierdut față de mine, vor merge ca donație către acei copii care au nevoie reală și cărora Cîțu și „guvernul meu” au refuzat să le mărească alocațiile.” spune Teodorovici pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *