Politică

Deputat USR, atac: ,,Iliescu, Năstase, Dragnea și Dăncilă mai decenți decât Florin Cîțu”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Deputatul USR Andrei Lupu îl atacă pe Florin Câțu, scrie conform Inpolitics deputatul USR Andrei Lupu într-un material difuzat de Digi24.ro .

Citește și: PS Ambrizie, atac dur la Câțu și Iohannis: Au sărăcit țara iubiți credincioși și noi trebuie să tăcem și să nu zicem nimic?

,,A luptat și a dat din picioare ceva vreme până când a ajuns premier și probabil că asta îl face să se creadă un politician de valoare. Aș vrea să îi amintesc însă că în postura de premier a fost și doamna Dăncilă și pe ea nu o bănuiesc de mari calități, chiar dacă a ajuns la BNR, unde și-ar dori să ajungă și domnul Cîțu.

”Dacă oamenii politici ar avea puterea de a accepta înfrângerea nu ar trage de Florin Cîțu în halul acesta și l-ar încuraja să se retragă într-o încercare de a mai salva un minim de onoare.

Citește și: Adrian Năstase, atac: ,,La noi, de fapt, nu este nici o criză a energiei. Suntem furați.”

Știu că râde lumea la noi când punem în discuție onoarea, dar mi se pare că Ion Iliescu a plecat mai onorant din politică decât Florin Cîțu, Adrian Năstase a ales o cale mai decentă de a pleca spre penitenciar decât modul în care alege Florin Cîțu să iasă din scenă, iar Liviu Dragnea spunea minciuni mai distractive când povestea despre cei patru asasini față de Florin Cîțu când e întrebat de pandemie și vaccinare. Și mie nu îmi vine să cred că am ajuns să mi se pară Ion Iliescu mai decent decât președintele PNL” mai susține deputatul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *