Social

Claudiu Bleonț îl atacă pe Dan Puric: El vinde românilor stalinism sub formă de margarină. Colaborator cu securitatea de la 17 ani.

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

În general, Claudiu Bleonț l-a acuzat pe Dan Puric de ipocrizie și de promovarea unor idei naționaliste pe care le consideră dăunătoare. Bleonț a criticat modul în care Puric își prezintă punctele de vedere în spectacolele și conferințele sale, acuzându-l că se folosește de retorică populistă și de idealizarea trecutului pentru a câștiga popularitate.

Aceste declarații au stârnit controverse și au polarizat opinia publică, unii susținându-l pe Puric și considerându-l un promotor al valorilor tradiționale românești, în timp ce alții au fost de acord cu Bleonț și au considerat criticile sale justificate.

Citeste si:Mihai Mălaimare, atac: Nesimțita cârdășie PNL–PSD, niște analfabeți, ticăloși și trădători de țară! 

„Tu ai spus despre colegul meu, Dan Puric, că e degradant să joci în telenovele, corect? Dar nu este oare degradant ca el, de ani de zile, să declare că nu are încredere în clasa politică și să aud, de exemplu, că el bate câmpii ca lumea să-l considere „un apostol al României”, în timp ce noi știm că Dan Puric a fost colaborator al Securității de la 17 ani, că a fost turnător, și că a călătorit cu Nicușor Ceaușescu în Coreea de Nord? Mai știm că el vinde românilor stalinism sub formă de margarină”, a afirmat Claudiu Bleonț în emisiunea moderată de Denise Rifai.

@40deintrebari.kanald Uneori, întrebările cele mai simple declanșează răspunsuri complexe. 👤 Claudiu Bleonț #kanaldromania #40deintrebari #ShowBiz ♬ original sound – 40deîntrebăricuDeniseRifai

 

Citeste si: De ce a demisionat regizorul Andrei Șerban de la Columbia University: “Nu pot sa cred ca el poate juca Julieta”

„Cine e ăla care îndrăznește să spună că nu e bine că suntem în UE și în NATO, să mori tu? Și vrei să te muște stalinismul? Nu ți-a ajuns? Nu te-ai deșteptat? Ce fac cu sfinții, la care el face, Dan Puric, raport? Ce faci cu sfinții închisorilor, închiși de români, chinuiți și schingiuiți de români, pentru că ei credeau într-o altă teorie. Mama nu a făcut școală pentru că era de origine nesănătoasă, fata popii. Să nu-l aud! Mai vrea să candideze și la președinție”, a mai spus celebrul actor în cadrul emisiunii.

One thought on “Claudiu Bleonț îl atacă pe Dan Puric: El vinde românilor stalinism sub formă de margarină. Colaborator cu securitatea de la 17 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *