Dan Puric: ,,În România, mult mai periculos decât virusul, e clasa politică! Ăștia au distrus Institutul Catacuzino”

Distribuie:
Sursa photo: Dan Puric/facebook.

Dan Puric a fost invitat, duminică seară, la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, acesta a vorbit despre pandemia de coronavirus, despre vaccinuri și greutățile prin care au trecut românii.

Citește și: Laura Vicol: Guvernul sărăciei pregăteşte un coşmar pentru viitorii pensionari, mai exact, creşterea vârstei de pensionare.

,,S-a dat ordin să se stingă (pandemia), la cei care ascultă de ordine, pe unitate. Știți cu ce seamănă obligativitatea vaccinării, care, mă rog, nu este încă legalizată, dar va fi și asta nu o spun, Doamne ferește, pentru oamenii care s-au vaccinat, din varii motive. Eu vorbesc de clasa politică, de demersul politic.”, a spus maestrul la Antena 3.

,,Nenorociții ăștia au distrus Institutul Catacuzino. Duceți-vă să faceți mâine un reportaj în Institutul Cantacuzino să vedeți ce s-a întâmplat. Acolo era un câmp de cercetare.

Citește și: Marcel Ciolacu: Cine v-a cerut să înghețați pensiile și salariile pentru cinci ani de acum înainte?

Credeți că ne făceam noi probleme de vaccin când eram mici? Este o necunoscută (n.r. – vaccinul anti-COVID-19). Și în fața unei necunoscute tu nu vii cu termeni siguri.”

„Nu te joci la nivel științific cu sănătatea omului. Acești oameni iresponsabili ne invită la ruletă rusească. Când va da bunul Dumnezeu să ieșim din imitismul ăsta: dacă face americanul, facem și noi? Dar poate americanul greșește.”, a mai spus Dan Puric în acea emisiune.

3 comentarii la „Dan Puric: ,,În România, mult mai periculos decât virusul, e clasa politică! Ăștia au distrus Institutul Catacuzino”

 • octombrie 12, 2021 la 8:36 pm
  Permalink

  Mi se pare cumplit că mi-am pierdut complet încrederea în autoritățile statului! Atât cât aveam, puțină, am pierdut-o toată.Orice îmi parvine din partea statului, mi se pare dubios, periculos , de evitat!Unde ne mai regăsim speranța?

  Răspunde
  • octombrie 14, 2021 la 12:43 pm
   Permalink

   Ti-ai pierdut increderea in autoritatile statului roman? Perfect! Obiectiv realizat in urma „muncii” Rtv., A3, Sputnik etc.

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *