Politică

László Kövér: Multinaționale vor controlul asupra resurselor financiare, economice, naturale și umane ale țărilor.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Asigurarea dreptului la identitate națională este vitală pentru fiecare națiune și stat european, a declarat vineri la Budapesta președintele Parlamentului, László Kövér, informează dailynewshungary.com

Într-un discurs de deschidere a sesiunii plenare a Forumului parlamentarilor maghiari din bazinul carpatic (KMKF), Kövér a declarat că puterile private, precum companiile multinaționale, au prezentat o nouă provocare pentru puterea statelor naționale.

Citește și: Eugen Teodorovici l-a invins în instanță pe Florin Câțu: „Un premier infractor, dator în SUA, amanetează viitorul poporului român”

Este în joc lupta dintre state și multinaționale, controlul asupra resurselor financiare, economice, naturale și umane ale țărilor, a adăugat el.

Kövér a spus că puterile private caută să slăbească și chiar să elimine identitatea națională pentru a stabili o nouă ordine mondială globală.

Citește și: Deputat USR, atac: ,,Iliescu, Năstase, Dragnea și Dăncilă mai decenți decât Florin Cîțu”

Asigurarea, codificarea și aplicarea dreptului la identitate națională ar putea fi „o armă eficientă de autoapărare” pentru statele naționale împotriva puterilor private, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *