Sănătate

Tudor Ciuhodaru: Certificatul Verde nu are nicio legătură cu realitatea. Accesul la medicamente cât mai repede.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre certificatul verde la locul de muncă: „Nu are nicio legătură cu realitatea epidemiologică”, informează antena3.ro.

„Nu are nicio legătură cu realitatea epidemiologică și cu ceea ce se întâmplă în această pandemie. Pentru că dacă vrei cu adevărat să combați pandemia vii cu un ansamblu de măsuri concrete, cu o strategie coerentă, pe care v-am spus-o de la începutul acestei pandemii.

Citește și: Adriana Stoicescu: Scoateți istoria din școli! Sclavul nu trebuie să își cunoască trecutul. Scoateți, mă, româna și istoria!!

Măsuri de distanțare, adică masca și măsuri de protecție fizică, testarea extinsă, regulată, gratuită. Pentru că depistezi la timp, izolezi la timp. Accesul la medicamente cât mai repede, din momentul în care ai simptome sau ești depistat pozitiv. Și, evident, vaccinare, dar în contextul unui consimțământ informat,”, a explicat medicul.

„Iar a descrimina anumite categorii, până la urmă oricine poate transmite boala. Dacă nu le asigurăm această testare extinsă, regulată, gratuită, în toate profesiile, vom constata, ca și în afară, vaccinați sau nu, numărul de cazuri crește semnificativ.

Citește și: Partidul Ecologist Român solicită ”naționalizarea” exclusivă a resurselor naturale ale României, apel la Marcel Ciolacu.

Iar noi vrem să oprim această pandemie, să ținem situația sub control, în niciun caz să restricționăm drepturile la muncă sau la sănătate, în contextul în care există soluții mai bune”, a adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *