Sănătate

Medicul Monica Pop, despre măștile textile: 2 ani au fost bune iar acum, brusc, nu mai sint? ?! de ce si pe ce bază?

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Medicul Monica Pop a scris pe pagina personală de facebook despre interzicerea măștilor textile în valul 5, subiect aflat in dezbatere in instituțiile abilitate: ,,2 ani au fost bune iar acum, brusc, nu mai sint? ?! de ce si pe ce bază?”

,,2 ANI AU FOST BUNE IAR ACUM , BRUSC, NU MAI SINT?! DE CE SI PE CE BAZĂ?

CIT AU FOST PERMISE AU FACUT RĂU pt RASPÎNDIREA BOLII??!! PERICOL PT POPULATIE?! ZĂDĂRNICIREA BOLII??!!

DACA DA, DE CE AU FOST PERMISE SI CINE AR TREBUI SĂ RASPUNDĂ??!!

DE CE IAR COMPLICATII SI SUSPICIUNI?!

NU SINT DEJA DESTULE??!!

Pina acum, mastile textile erau aprobate si folosite! Libere la vinzare! Nimeni nu a spus vreodată, pina acum, ca nu ar fi conforme sau că ar reprezenta vreun peericol! Si, au fost folosite frecvent in toată perioada de 2 ani, inclusiv in toate lunile cu infectati putini!

◆ BRUSC, DUPA 2 ANI, CONSTATĂ CĂ NU SINT OK!! DE CE??!!▪︎▪︎▪︎DECI??!!

Cind incă măstile moderne, de unică, nu aparuseră, ani si ani chirurgii au operat cu masti textile, confectionate la spitale si apoi sterilizate!

Cum la toate farmaciile se vind comprese textile sterile, f ieftine, f utile si f folosite, nu pot fi si masti textile la fel? sterile, citeva intr-un pachet?! Ar fi eficiente si ieftine!

Ati uitat citi oameni saraci sint in tara asta ?! Iar cei ce le-au cumparat pt ca ERAU PERMISE, sa le arunce??!!”, scrie medicul Monica Pop pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *