Gheorghe Piperea îl desfințează pe Raed Arafat: ,,Vinovatul principal, creatorul dezastrului umanitar în care ne-a afundat. ”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea lansează un atac pe pagina personală de facebook la adresa lui Raed Arafat, pe care îl consideră principalul vinovat al acestui dezastru umanitar.

,,Se vorbește pe șleau despre demiterea lui Arafat.

Citește și: Ludovic Orban cere demisia lui Florin Câțu, Klaus Iohannis este principalul vinovat al acestei crize.

Dincolo de ceea ce cred Iohannis și serviciile secrete despre el, Arafat nu este un simplu țap ispășitor. Este vinovatul principal, creatorul dezastrului umanitar în care ne-a afundat.

Să sperăm că vremea răspunderii sale judiciare nu va întârzia prea mult.

Citește și: Spania plafonează preţul gazelor şi taie din taxe şi impozite pentru a ajuta populaţia să treacă peste iarnă.

PS Iohannis a andosat întreaga “luptă” contra plandemiei, girând personal guvernele “sale”, parlamentul “său”, primarul “său” general și, evident, ISU-ul, CNSU-ul și toate instituțiile avându-l ca șef pe Arafat, tot “al său” și el. De aceea, are aceeași vină și trebuie și el demis. De popor.”, spune Piperea.

3 comentarii la „Gheorghe Piperea îl desfințează pe Raed Arafat: ,,Vinovatul principal, creatorul dezastrului umanitar în care ne-a afundat. ”

 • octombrie 22, 2021 la 6:08 pm
  Permalink

  Nu știu cu ce ne încălzește găsirea vinovatilor, acum. Ar fi bine sa se ia măsurile necesare pentru salvarea de vieți omenești. Dar se pare că nici în al 12-lea ceas nu se iau măsuri. Vaccinarea va stopa pandemia dar până se imunizează cei de acum va mai trece cel puțin o lună.

  Răspunde
  • noiembrie 5, 2021 la 8:41 am
   Permalink

   Daca taceai filozof ramaneai !
   Daca nu sunt gasiti vinovatii si inlaturati, tu cine crezi ca va lua masurile necesare? Tot ei? Hai sa ne punem si mintea la contributie, ca doar sa inghiti stiri pe tava nu functioneaza.

   Răspunde
 • octombrie 22, 2021 la 6:59 pm
  Permalink

  Are dreptate sper că vor fi trași la răspundere cît mai curînd.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *