Politică

Viktor Orbán: Bruxelles-ul ne privește ca state de mâna a doua. Vecinii deştepţi nu se războiesc şi nu se duşmănesc

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Premierul Ungariei a subliniat că “la graniţa a două ţări care au avut de învăţat, atât individual, cât şi colectiv, o lecţie foarte serioasă în urma agresiunii ocupanţilor din secolul trecut, este uşor să realizezi că noi, slovacii şi maghiarii, nu suntem duşmani, ci împărtăşim aceeaşi soartă”, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán la Esztergom.

Citește și: Gheorghe Piperea îl desfințează pe Raed Arafat: ,,Vinovatul principal, creatorul dezastrului umanitar în care ne-a afundat. ”

„Vor să ne facă să îi acceptăm pe cei cu care nu dorim să convieţuim, vor să ne forţeze să acceptăm lucruri care ne-ar restrânge oportunităţile economice, totodată vor să ne impună şi un mod de viaţă care contravine tuturor lucrurilor pe care noi le considerăm valoroase şi pe care dorim să le păstrăm”, a explicat premierul Ungariei.

Citește și: Ludovic Orban cere demisia lui Florin Câțu, Klaus Iohannis este principalul vinovat al acestei crize.

Viktor Orbán a mai spus că popoarele şi statele din regiune pot avea succes numai în măsura în care cooperează. O Europă Centrală de succes este importantă doar pentru noi. Oricine argumentează împotriva cooperării, vorbeşte împotriva propriilor interese, a explicat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *