Social

Diana Șoșoacă cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea României din UE și demiterea Guvernului și Președintelui României.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă a publicat pe pagina personală de Facebook un „Edict al Democrației și statului de drept în România”, în care cere condamnarea lui Raed Arafat și ieșirea României din Uniunea Europeană.

„POPORUL ROMÂN decretează că retrage cetățenia română lui RAED ARAFAT pe care ÎL CONDAMNĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ! SOLICITĂM PARCHETULUI GENERAL REȚINEREA ȘI ÎNCARCERAREA LUI!”.

Citește și: Dan Bittman: Benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100% sau 200%. Asta, da, mă interesează ca cetățean

Diana Șoșoacă cere destituirea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, a întregului guvern, precum și scoaterea în afara legii a partidelor cea au format coaliția de guvernare.

Poporul român este SUVERAN. Nimeni nu poate trece peste suveranitatea poporului român, nicio persoană fizică sau juridică, nicio entitate statală românească sau străină, nici măcar Uniunea Europeană, NATO, OMS, ONU și celelalte entități așa-zis suprastatale. Poporul român nu are conducere suprastatală!

Citește și: Primul local care nu se supune restricțiilor: TE PRIMIM ORICUM. FARĂ DISCRIMINĂRI

Având în vedere că UE a devenit un factor de putere care își permite să se implice și să influențeze deciziile pe plan național, încălcând grav Constituția României, economia românească este subminată de la nivel european, poporul român este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetățenii români nu sunt egali în drepturi cu cetățenii celorlalte state membre UE, fiind considerați cetățeni de lumea a treia, ni se fură bogățiile țării pas cu pas cu aportul UE, ni se încalcă tradițiile și istoria, ni se anulează identitatea și credințele, UE fiind factorul declanșator și decisiv în adoptarea și implementarea tuturor deciziilor împotriva esenței neamului românesc, solicităm ieșirea din UE, deci ROEXIT! Solicităm de urgență organizarea unui referendum.

TOATE PARTIDELE CARE AU CONDUS ROMÂNIA LA DEZASTRU ÎN ACEȘTI 31 DE ANI SUNT SCOASE ÎN AFARA LEGII, INTERZISE ȘI MEMBRII LOR CARE AU AVUT FUNCȚII DE DECIZIE ÎN STAT SAU AU FOST COMPLICI LA ACȚIUNI DE SUBMINARE A ECONOMIEI NAȚIONALE SAU ACTE DE TRĂDARE A POPORULUI ROMÂN ȘI ȚĂRII, VOR FI DEFERIȚI DE URGENȚĂ JUSTIȚIEI ! PNL, UDMR, USR-PLUS SUNT SCOASE ÎN AFARA LEGII, ÎN PRIMĂ FAZĂ !”, notează Șoșoacă.

Sursa: mai multe:

One thought on “Diana Șoșoacă cere condamnarea lui Raed Arafat, scoaterea României din UE și demiterea Guvernului și Președintelui României.

  • Diana este persoana care scoate tara din mocirla in care au bagat-o vannzatorii de tara .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *