Social

Piperea: Hai Liberare! De duminică, 2 octombrie, începe iarna vrajbei noastre. În stradă, putem arăta din nou ca un popor. Hai Liberare!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea: ,,Hai Liberare! De duminică, 2 octombrie, începe iarna vrajbei noastre. În stradă, putem arăta din nou ca un popor. Hai Liberare!”

Citeste si: Cristoiu: Daca vreți un candidat al unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. -Andrei Marga-

,,De duminică, 2 octombrie, începe iarna vrajbei noastre. În stradă, putem arăta din nou ca un popor.

Știți ce se spune – când guvernul se teme de popor, e democrație, când poporul se teme de guvern, e dictatură, iar când toți se supun aceleiași ideologii, e totalitarism.

Hai Liberare!”

Citeste si: Liderul USR, Cătălin Drulă, dă de pământ cu Klaus Iohannis: Patronul mafiei. România este educată să fure.

,,Potrivit art. 7 din Legea nr. 51/2006 privind serviciile comunitare de utilități publice, organizarea, furnizarea/prestarea şi gestionarea serviciilor de utilităţi publice trebuie să asigure:

a) satisfacerea cerinţelor cantitative şi calitative ale utilizatorilor;

b) sănătatea populaţiei şi calitatea vieţii;

c) protecţia utilizatorilor.

În special când utilizatorul plătește, serviciile comunitare de utilități publice nu pot ține omul în frig, nu pot suspenda sau întrerupe furnizarea de utilități (cu sau fără ajutorul contoarelor inteligente), nu pot impune economia de energie, nu pot gâtui libera circulație a persoanelor cu mijloacele de transport în comun și, în genere, nu pot pune în pericol sănătatea populației și calitatea vieții, având obligația să adigure protecția utlizatorilor, în ciuda oricărei ideologii sau a oricăror ordine birocratice. E ilegal, e penal chiar.
Precizez că nu mă refer la furnizorii privați de utilități publice. În cazul lor sunt alte reglementări.”, scrie acesta pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *