Social

Cristian Terheș anunță proteste la Bruxelles și București. Peste 100,000 de participanți sunt așteptați.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul Cristian Terheș strigă adunarea pentru ,,Marșul pentru libertate!”, ce este organizat la Bruxelles, dar anunță și proteste la București pe data de 21 decembrie.

,,Duminica, 19 decembrie, voi fi la Bruxelles, la „Marsul pentru libertate”. Marsul va incepe la ora 13:00 la Gara de Nord si va continua pana in Parc du Cinquantenaire.

Citește și: Fermierii îl consideră pe Adrian Chesnoiu noul ,,Petre Daea”. A rezolvat problema îngrășămintelor în timp record.

La marsul din data de 5 decembrie romanii au fost al doilea grup etnic dupa belgieni. Haideti sa pastram traditia! Veniti impreuna cu prietenii si familia sa ne luam drepturile si libertatile inapoi! Daca aveti steaguri cu Romania, veniti cu ele!

Citește și: Fermierii îl consideră pe Adrian Chesnoiu noul ,,Petre Daea”. A rezolvat problema îngrășămintelor în timp record.

Organizatorii asteapta acum peste 100.000 de participanti la mars. Jos certificatul verde! Jos vaccinarea obligatorie! P.S. Pe 21 decembrie, ora 9am, voi fi la protestul din Bucuresti, din fata Parlamentului. ”, a scris acesta pe facebook.

One thought on “Cristian Terheș anunță proteste la Bruxelles și București. Peste 100,000 de participanți sunt așteptați.

  • Capacitatea Dvs.Cristian ,dedicatia, sensibilitatea umana Este de pretuire si POPORUL ROMAN **VA IUBESTE **..o sa folosit toate mijloacele Pt.a glorifica mai bine spus ADEVURUL..,SINTETI PRETIOS,EXCEPTIONAL..,***DOMNUL DOMNILIOR** va fi cu Dvs.in tot ceea ce venti face Pt.FRUMOASA ROMANIA**…🙏🙏🙏🙏❤UN CRACIUN CU PACE SA AVEM…🙏❤!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *