Social

Tudorel Toader, reacție la excluderea lui Dănileț: Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei in Guvernul PSD, aprobă decizia luată de CSM în cazul judecatorul Cristi Danilet, caracterizându-l pe acesta un „comediant in Justitie”.

Citește și: Cristian Terheș anunță proteste la Bruxelles și București. Peste 100,000 de participanți sunt așteptați.

„L-am avut student. Danilet a devenit comediant in Justitie, el este cel mai activ politician din Justitie. Eu sunt surprins ca l-a exclus din magistratura, dar sunt surprins ca l-a exclus atat de tarziu, pentru ca el n-are profilul si structura unui magistrat de cariera”, a declarat Toader la Aleph News.

Citește și: AUR, protest la București: Acum 32 de ani, părinții noștri au fost în stradă și au strigat LIBERTATE

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia de excludere din magistratura a judecatorului Cristi Danilet este „destul de stranie”, punctand ca aceasta putea fi analizata mult mai in profunzime.

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM a decis, luni, excluderea din magistratura a judecatorului Cristi Danilet de la Tribunalul Cluj, pentru manifestarile pe care le-ar fi avut pe mai multe retele de socializare, noteaza sursa citata.

2 comentarii la „Tudorel Toader, reacție la excluderea lui Dănileț: Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu

  • circ total in toata tara si in toate domeniile- ce-i mai rau ca la acest circ participa activ Presedintele si Premierul Romaniei . Nu vad cum ar putea sa se redreseze adminuistrativ si financiar cu atata coruptie in clasa conducatoare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *