Politică

George Simion: Aș arunca câțiva politicieni la tomberon pentru că fură România și Justiția își face treaba

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Co-președintele AUR George Simion a fost invitat la o dezbatere marca HotNews, joi, 16 decembrie, unde a răspuns la o serie de întrebări, potrivit omuliber.ro.

Citește și: Liderii naționaliști au sărit în apărarea jurnalistei Iosefina Pascal: ,,Abuz și ticăloșie fără limite!” – Codrin Stefănescu

Din cauza ultimelor evenimente create de Șoșoacă, George Simion a fost întrebat dacă își asumă responsabiltatea pentru prezența dânsei în Parlamentul României.

„Pe doamna Șoșoacă au votat-o niște români care au și ei dreptul să aibă reprezentanți în Parlamentul României. Cred că soluția în acest moment, la nivel de societate, este dialogul, nu diabolizarea unora și altora”, spune copreședintele AUR.

Citește și: ,,Eu, Daniel Ghiță, deputat PSD, nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde.” -mesaj tranșant.

Acesta a subliniat faptul că în Ucraina unii politicieni au meritat a fi aruncați la tomberon, iar situația pentru cei din Parlamentul României nu ar sta deloc diferit.

„Am văzut în Ucraina politicieni aruncți la tomberon. Dacă aș face asta în România aș fi blamat. Aș arunca câțiva, pentru că fură România și Justiția își face treaba”, spune el.

One thought on “George Simion: Aș arunca câțiva politicieni la tomberon pentru că fură România și Justiția își face treaba

  • Nu cred ca modelul Ucraina e cel mai bun exemplu. Anarhia nu ajuta la nimic, din contra, discreditează bunele intenții.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *