Politică

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, nu-l mai vrea pe Călin Georgescu premier din partea AUR

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat, într-un interviu la Prima TV, că formaţiunea sa nu mai trebuie să-l susţină în viitor pentru funcţia de premier pe Călin Georgescu, după ultimele interviuri date acesta, în care are poziţie ambigue referitoare la Corneliu Zelea Codreanu şi mareşalul Ion Antonescu, inforemaza adevarul.ro.

Citește și: Piperea: Ce va face România cu cele peste 100 de milioane de doze de vaccin pre-comandate?

Claudiu Târziu a povestit şi cum a avut loc apropierea de Călin Georgescu: „A fost un soi de pact de susţinere  a proiectului AUR. Noi să mergem în campanie cu proiectul domniei sale, dar domnia sa să ne susţină, prin ceea ce poate (…) Nu a vrut să fie membru de partid. Nu ne-a susţinut deloc. Nici după campanie nu ne-a susţinut”, a precizat liderul AUR.   

Citește și: Biserica Ortodoxă, delimitare de AUR: Creștinismul nu se exprimă niciodată obraznic, agresiv și agramat

„Noi ne-am achitat de partea noastră, domnia sa. Domnia sa nu a scos un cuvânt bun despre AUR până când a vrut să dea drumul unui nou proiect politic.(…)

Prestaţia publică, afirmaţiile şi lipsa de răspunsuri profesionale, ne-a convins că e bine să retragem (n.r. – susţinerea sa ca posibil premier). Pe mine m-a convins că nu poate fi susţinut ca preşedinte de onoare”, a mai afirmat Târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *