Politică

Florin Zamfirescu: M-am păcălit când l-am votat pe Klaus Iohannis. A ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Marele actor Florin Zamfirescu a povestit la Realitatea Plus, într-un amplu interviu acordat Ancăi Alexandrescu, cum a ajuns să-l voteze pe Klaus Iohannis în 2014, când a devenit pentru prima dată șef al statului, informează 10tv.ro.

Zamfirescu a recunoscut că în acel moment și-a făcut o serie de calcule pragmatice, gândindu-se ce ar fi mai bine pentru țară.

Citește și: Polonia: Jaroslaw Kaczynski a acuzat Germania că încearcă să impună „un al IV-lea Reich” în Uniunea Europeană

„Pe mine m-a păcăli Iohannis. Între el și Ponta, eu am zis așa: este neamț, Uniunea Europeană e condusă de Germania, va înțelege și madam Merkel că noi avem stimă pentru nemți, așa am crezut. O să vadă lumea că noi nu suntem șovini. m-am mai gândit. (…)

Și omul ăsta, în care ne-am pus toate speranțele, toată încrederea, mai ales că avem și un alt exemplu al unui neamț care ne-a condus, al lui Carol I, a ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce,” a declarat Florin Zamfirescu.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Aștept de 2 ani sa se termine mizeria asta. În farmacii nu gasești antivirale nici dacă tragi cu tunul !

Zamfirescu a recunoscut că în acel moment și-a făcut o serie de calcule pragmatice, gândindu-se ce ar fi mai bine pentru țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *