Politică

Ludovic Orban îl acuză pe Iohannis: ,,Acțiuni politice împotriva interesului României”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ludovic Orban îl acuză pe Iohannis și Câțu: ,,Acțiuni politice împotriva interesului României”. Acesta a demisionat din Partidul Național Liberal si este așteptat să isi creeze propriul partid.

”Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea decizii inepte și acțiuni politice împotriva interesului României, nu mi-a fost dat să văd. 

Citește și: George Simion a intrat peste Comisia de Sănătate: Ne opunem certificatului verde!

Practic, s-a creat o criză politică artificial, din niște motive pe care nu le-a înțeles niciun cetățean români și sunt convins că mulți dintre dvs. nu înțelegeți care sunt cauzele reale ale acestei crize politice, a fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ, a fost făcută praf coaliția și în plină criză pandemică și în pragul unei crize economice, cetățeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu, oferindu-se un circ politic pe care marea majoritate l-a respins categoric.

Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică. Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea să stau nepăsător, pasiv, complice la acest atentat împotriva interesului național.

Eu sunt un om care are conștiință, care își iubește țara.

Citește și: Viktor Orban, mesaj în fața a zeci de mii de maghiari: Familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă.

Nu îmi dau încă demisia din Partidul Național Liberal, pentru că este partidul căruia i-am dedicat toată viața matură. Pentru a rămâne în PNL și pentru a mă întoarce în grupul Partidului Național Liberal trebuie îndeplinite câteva condiții.

Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă! Deputații PNL să renunțe la golf. Eu personal nu vreau să joc Golf! PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni”, a spus acesta la anunțarea demisiei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *