Social

Viktor Orban, mesaj puternic: ,,Vom opri propaganda agresivă LGBTQ la poarta şcolii”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Viktor Orban, mesaj puternic: ,,Vom opri propaganda agresivă LGBTQ la poarta şcolii” Premierul ungar Viktor Orban a acuzat sâmbătă Washingtonul şi Bruxellesul că încearcă să se amestece în politica internă a Ungariei de partea rivalului său la alegerile de anul viitor, Peter Marki-Zay, relatează Reuters și Agerpres.

Citește și: Viktor Orban, mesaj în fața a zeci de mii de maghiari: Familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă.

Vorbind în faţa a zeci de mii de simpatizanţi adunaţi la Budapesta pentru a marca revolta anti-sovietică din anul 1956, Viktor Orban a spus că Washingtonul şi miliardarul George Soros ajută opoziţia ungară cu bani, reţele de activişti şi mass-media.

”Dar ce contează nu este ceea ce ei doresc la Bruxelles, la Washington şi în mass-media controlate din străinătate. Maghiarii sunt cei care-şi vor hotărî propriul destin. Forţa noastră stă în unitate (…), credem în aceleaşi valori: familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă”, a clamat el.

Citește și: România, acuzată de infracțiune după ce a introdus obligativitatea certificatului verde.

”Vom opri propaganda agresivă LGBTQ la poarta şcolii” şi a sosit momentul ca Bruxellesul să înţeleagă că ”nici măcar comuniştii nu ne-au putut înfrânge”, a mai spus Orban, cu referire la noua lege ungară împotriva promovării homosexualităţii în şcoli, act normativ ce a agravat conflictul Budapestei pe tema statului de drept cu Comisia Europeană, care din acest motiv refuză să aprobe planul de redresare şi rezilienţă (PNRR) al Ungariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *