Social

Viktor Orban, mesaj în fața a zeci de mii de maghiari: Familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Premierul ungar Viktor Orban a acuzat sâmbătă Washingtonul şi Bruxellesul că încearcă să se amestece în politica internă a Ungariei de partea rivalului său la alegerile de anul viitor, Peter Marki-Zay, relatează Reuters și Agerpres.

Citește și: Sondaj NATIONAL: Sunteți de acord cu noile restricții impuse de către autoritățile române?

„Dar ce contează nu este ceea ce ei doresc la Bruxelles, la Washington şi în mass-media controlate din străinătate. Maghiarii sunt cei care-şi vor hotărî propriul destin. Forţa noastră stă în unitate (…), credem în aceleaşi valori: familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă”, a clamat el.

„Luptăm împreună pentru problemele legate de digitalizare, politicile ecologice și alte subiecte la modă ,Europa să nu uite de rădăcinile sale, de moștenirea sa creștină și, de asemenea, să nu uite de securitatea poporului european.

Citește și: România, acuzată de infracțiune după ce a introdus obligativitatea certificatului verde.

Dorim să îi convingem pe omologii noștri europeni să nu mai sprijine migrația și să îi convingem că Europa ar trebui să sprijine, de asemenea, familiile care se bazează pe fundamentele unei relații între un bărbat și o femeie”, a mai transmis acesta.

Despre LGBT:

„Avem un sistem constituțional de protecție a familiei și a copilului care se activează automat dacă observă că familiile sunt în pericol, indiferent de unde ar putea veni amenințarea: de la activiștii de gen, din mass-media sau chiar de la Bruxelles, de pe tărâmul aceste politicii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *